Elektricien Eindhoven

Elektricien in Helmond, Noord-Brabant

99 Recensies
Recensies zijn gedeeltelijk afkomstig uit open bronnen
13 Okt 2020 F***n

Super klantvriendelijk service!
13 Okt 2020 K***t

Elektromaani is een fantastisch goed bedrijf en de eigenaar is een echte vakman. Hij verstaat zijn vak. Geen probleem is te gek voor hem, echt een topper. Hij werkt gewoon mee en lost elk probleem of uitdaging professioneel en snel op. Geen gedoe met meerwerk of je voor het blok zetten. Afspraak is afspraak. Hij is super vriendelijk en een goed mens. Daarnaast kent hij ook goede andere vakmannen als loodgieters en stukadoors met wie hij snel kan schakelen. Hij maakt gebruik van professioneel gereedschap, kent alle merken en oplossingen. Hij heeft in ons huis alle elektra vervangen of nieuw geplaatst inclusief verlichting, schakelmateriaal en meterkast. Daarnaast diverse loodgieter werkzaamheden. Alles snel, netjes en professioneel afgewerkt. Ik zou dit bedrijf echt aan iedereen aanraden. En dat doe ik dus ook.
9 Okt 2020 W***n

Onder de indruk van de professionaliteit, klantgerichtheid, snelheid en prijs kwaliteit-verhouding van Elektromaani. Ik zou zeggen, leg uit wat je wilt laten doen, laat je adviseren en wees bereid te betalen wat wordt geoffreerd, dan krijg je waar voor je geld en een goede oplossing. mvg Wouter
10 Sept 2020 H***6

Sami is een goede vakman die voor zijn klanten klaar staat. Prettig in de omgang, flexibel en faire prijzen
9 Sept 2020 j***k

Gebeld voor info om quooker aansluiting te maken. Dezelfde dag nog geweest om te komen kijken. Werkzaamheden besproken. Meerdere vragen en tips gekregen. Deze ook uit laten voeren.
Punctueel en afspraak is afspraak.
Hij kwam samen met een collega. Deze collega was ook loodgieter.
Tijdens werkzaamheden 2 onvolkomenheden geconstateerd waarvan wij niet wisten dat het niet goed was.
Loodgieter heeft ter plekke gerepareerd. Dit viel ook in het bedrag. Heeft ons alleen 3 spullen uit de bouwmarkt gekost.

Super netjes gewerkt erg vriendelijk en zeker waar voor het geld.
Aan hem gekomen door Google en en de goede reviews.

Elektromaani top en bedankt!
2 Sept 2020 J***s

Vakkundige elektricien. Mijn meterkast ziet er weer fatsoenlijk uit en is klaar om naar 3-fase te upgraden. Daarnaast top service, reageert super snel. Bedankt!
18 Juli 2020 H***f

Heldere communicatie en was zeer flexibel tav. beschikbaarheid. Tevens een goede suggestie voor andere vakmannen gedaan.
Keurig werk afgeleverd conform afspraak. Aanbeveling👍🏼
10 Juli 2020 m***t

supernetjes alles gemaakt, zeer tevreden👍🏻
20 Juni 2020 R***s

We zijn heel tevreden met het werk dat Elektromaani geleverd heeft. Ze komen afspraken na, zijn erg beleefd, werken erg netjes, denken met je mee en geven duidelijke uitleg. Dat alles voor een prima prijs! Als we in de toekomst weer een elektricien nodig hebben, dan informeren we zeker bij Elektromaani.
19 Juni 2020 L***s

Elektro Maani heeft bij ons alle buitenverlichting vervangen en nieuwe verlichting in de tuin aangebracht. Wij zijn ontzettend tevreden. Alles volgens afspraak, duidelijke offerte en geleverd zoals afgesproken. Alle bedrading is keurig weggewerkt en aangesloten. Ik kan Elektro Maani dan ook van harte aanbevelen!
18 Juni 2020 J***s

Elektromaani is helemaal goud!
Gisteren "tussen de bedrijven door" wel de tijd genomen om ons uit de brand te helpen, waar anderen bedrijven je aan het lijntje houden.
Werk werd uitvoerig getest, werkplek netjes achtergelaten en prijs technisch is Elektromaani niet te evenaren.
Nogmaals THX voor je top service, je kaartje heeft vanaf gisteren een vaste plek in de meterkast voor een volgende keer
14 Juni 2020 M***n

Onlangs 2 meterkasten laten vervangen en er is vakwerk afgeleverd!

Na het sturen van de foto’s en telefonisch contact is er een offerte opgemaakt en binnen een week waren ze al geïnstalleerd. De meterkasten zijn van hoge kwaliteit net zoals het installeren.
12 Juni 2020 R***r

Perfect zijn werkzaamheden uitgevoerd. Sami bedankt! Een expert voor iedereen!
11 Juni 2020 W***n

Werkt zeer netjes, en tegen een zeer schappelijke prijs. Al meerdere keren wat in huis laten aanpassen  zijn er zeer tevreden over.
8 Juni 2020 L***s

Elektro Maani heeft bij ons alle buitenverlichting vervangen en verlichting in de tuin aangebracht. Wij zijn ontzettend tevreden. Alles volgens afspraak, duidelijk offerte en geleverd zoals afgesproken. Alle bedrading is keurig weggewerkt en aagesloten. Ik kan Elektro Maani dan ook van harte aanbevelen!
6 Juni 2020 P***f

Sami heeft bij ons electra aangebracht in de tuinoverkapping. Aanvraag werd snel beantwoord, afspraken werden nagekomen en werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Daarnaast is Sami een rustig en geeft duidlelijke uitleg over eventuele opties. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
5 Juni 2020 T***n

Wij wilden graag ons gasfornuis vervangen door een inductiefornuis  echter vreesde ik dat niet mogelijk zou zijn aangezien we niet beschikken over een kruipruimte en hakken/breken was ook uitgesloten. in de ochtend stuurde ik mailtje naar Sami met de vraag of hij de situatie kon beoordelen, in de middag kwam hij langs en 's avonds had ik een offerte in de mailbox. Enkele dagen later heeft Sami het bestaande 230v stopcontact vervangen door een 3 fasen aansluiting en de meterkast aangepast, nadat het fornuis geleverd was heeft hij dit ook nog de zelfde dag aangesloten.
Kortom, reageert snel, is vakkundig, heeft verstand van zaken en is prettig in de omgang. bij een volgende klus kiezen wij zeker weer voor Elektromaani
5 Juni 2020 M***V

Al vele jaren helpt Sam ons bij de verbouwing van een grote boerderij. Een complexe situatie waarbij van een elektricien veelzijdigheid en creativiteit gevraagd wordt. Waar enkel een elektricien met veel kennis en handigheid uit de voeten kan. Sam weet werkelijk voor alles wel een oplossing. Hij heeft bij ons een vloeiende overgang verzorgt van een oud naar nieuw netwerk. Op het gebied van elektra, dataverkeer en internet. Een goed werkende complexe groepenkast gebouwd tbv verschillende gebouwen. Alles volledig afgewerkt met mooi schakelmateriaal. We hebben aldoor fijn met hem gewerkt en ik hoop nog lang indien nodig een beroep op hem te kunnen doen. Top Sam je kan er wat van!!!
4 Juni 2020 O***k

Netjes en goed onze groepenkast vervangen.
Duidelijk verteld wat ie ging doen. En goed uitgevoerd. Hadden na vervanging wel 1 groep die het niet deed. Maar dat had ie al snel weer opgelost.
3 Juni 2020 H***n

Elektromaani heeft ons al verschillende keren goed en professioneel geholpen o.a.elektra nieuwe keuken, nieuwe meterkast, lamp hangen, lamp maken.
2 Juni 2020 Y***e

Echt super tevreden. Dit bedrijf is eerlijk, snel en zeer bekwaam.. Zeker aan te bevelen.
15 Mei 2020 P***H

Aan de telefoon superfijn geholpen, waardoor hij niet hoeft langs te komen en de service gratis was. Enorm blij mee!
4 Mei 2020 W***r

Echt super tevreden , snelle service , betaalbaar en kei aardig bij de volgende klus bellen we gelijk naar Elektromaani zekers te weten👍
14 Apr 2020 M***s

Voor de 2e keer heeft hij ons fantastisch geholpen. De eerste keer was het een laadpaal de tweede keer was het een probleem in de aansluiting. Beide keren snel een afspraak kunnen maken en hij gaat rechtstreeks op het probleem af. Dit alles voor een schappelijk prijs en prima kwaliteit.
16 Maart 2020 W***h

Sami is echt een topgast! Staat altijd voor je klaar, communiceert helder, en heeft al onze problemen opgelost!
14 Maart 2020 M***r

Hij heeft mijn meterkast netjes en goed geupgrade naar een moderne versie. Hij heeft alles goed en duidelijk uitgelegd en was snel beschikbaar.
12 Maart 2020 T***s

Vakman, prijs kwaliteit goed en werkt netjes. Komt afspraken na. Echt een TOPPER!
1 Maart 2020 H***u

Top service! Snel geholpen, aardig en zeker voor herhaling vatbaar.
29 Feb 2020 E***g

Snel ter plaatse en bedenkt de oplossing die het beste past. Goede service!
13 Feb 2020 A***i

Top vakman. Elektromaani heeft snel gereageerd en mij opdrachten uitgevoerd ( elektriciteit aansluiting verzwaring aanvragen, en groepenkast vervangen. Bedankt
6 Feb 2020 G***l

Elektromaani heeft ons uit de brand geholpen. Gehakte machine aangeschaft maar hadden geen kracht aansluiting. Elektromaani heeft dit snel opgelost tegen een aantrekkelijke prijs.
2 Feb 2020 A***d

Een keurige monteur.voert werkzaamheden meer dan na behoren goed uit.houdt zich netjes aan de afspraken en heel betaalbaar.
29 Jan 2020 J***t

Ouderwets goede service zoals het hoort. Kwaliteit en prijs is in verhouding met daarnaast nog eens veel kennis van zaken. Niet te beroerd om iets extra's te doen!
Een aanrader voor uw electrozaken!
18 Jan 2020 J***n

Sami heeft ons vandaag weer prima geholpen met een elektriciteitsprobleem wat de keukeninstallateur niet opgelost kreeg. Sami had het in anderhalf uur opgelost! Perfect!
10 Jan 2020 I***H

Weer zeer tevreden over het werk wat afgeleverd is. Duidelijke uitleg, prima prijs en net werk.
10 Jan 2020 S***m

Uitstekend werk. Een echte vakman, een man die weet wat hij doet. Een compleet nieuwe groepenkast aangelegd en de stroomvoorziening voor de keuken aangelegd (krachtstroom). Toen we later elders problemen met de stroom hadden in huis heeft hij ons meteen uit de brand geholpen. Dus ook een perfecte service. Een echte aanrader :). Heel veel succes verder Samir en nogmaals heel erg bedankt.
2 Jan 2020 A***n

Heeft door de jaren heen verschillende klussen geklaard. 2 meterkasten vernieuwd en de woonkamer voorzien van nieuwe elektra. Eerlijk, netjes werk en een scherpe prijs. Altijd tevreden over het geleverde werk👍
16 Dec 2019 J***n

Hadden een stroomstoring  waardoor gedeelte van woning geen elektra had. Snelle aktie van Maani. Keurige, aardige en uiterst vakbekwaame man. Probleem snel opgelost tegen een redelijke vergoeding. Zijn erg blij dat het snel is opgelost.
10 Dec 2019 B***s

Op Elektromaani kun je bouwen. Elektromaani levert top kwaliteit tegen zeer scherp tarief. Daarnaast denkt hij mee met de klant en stelt hij zich altijd flexibel en zeer beleefd op! Ik kan iedereen Elektromaani aanbevelen!!
2 Dec 2019 G***r

Snelle reactie en op korte termijn afspraak ingepland. Werk is goed uitgevoerd tegen zeer scherp tarief. Uitermate tevreden!
23 Nov 2019 F***s

Laadpaal verhuisd en aangesloten. Gelijk kabel onder de grond gewerkt. Super netjes gedaan weer. Kundige, snelle en nette werker, betrouwbaar en aardige vent.
22 Nov 2019 h***2

Bij mij een laadpaal aangesloten. Goede service en kon op korte termijn aan de slag.
15 Nov 2019 D***s

Zeer kundige monteur die met goede en mooie oplossingen komt, snelle reactietijd, werkt netjes en geeft tijdens het werk aan wat hij doet en van plan is. Zeer zeker een aanrader.
14 Nov 2019 S***e

Ik maak al jaren gebruik van de diensten van Electromani. Electromani levert uitstekend werk voor een betaalbare prijs.
13 Nov 2019 A***.

Hele goede vakman. Heel kundig en lost alles op. Houdt zich aan afspraken en werkt heel netjes. De beste electricien die we ooit gehad hebben. Voor ons geen andere meer. We zijn echt heel blij dat we Elektromani gevonden hebben.
12 Nov 2019 B***n

Een ervaren vakman die er snel bij is om je te helpen!
12 Nov 2019 M***n

Werkt snel en netjes echte vakman
11 Nov 2019 n***s

Vakman met ,,snelle,,service,en betaalbare prijzen,voor al het elektrowerk.
10 Nov 2019 B***i

Top service en top kwaliteit geleverd binnen 1 dag nadat ik met spoed iemand nodig had voor de wandcontactdozen, kabels door te trekken en sleuven laten trekken.

Deskundig advies gekregen hoe je deze het beste kunt plaatsen. Echt een aanrader voor iedereen. Na afloop alles
Getest en vakkundig afgewerkt 👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼
7 Nov 2019 R***.

Elektromaani heeft keurig een meterkast geplaatst. Meedenken, goede informatie snel reageren en afspraken nakomen zijn zaken die Elektromaani typeren. Bij elektro gerelateerde vragen zal ik toekomstig zeker weer gebruik maken van Elektromaani! Dankjewel!
7 Nov 2019 A***s

Deze week storing aan de stroom gehad en gebeld met elektromaani dezelfde dag nog gekomen en met een vooraf afgesproken prijs gemaakt. Het is een nette man die verstand van zaken heeft, super tevreden en zeker aan te raden.
6 Nov 2019 P***j

Uitstekend geholpen op een zondag! Tegen een uitstekend tarief. Snelle service, goed advies. Ben een tevreden klant.
6 Nov 2019 P***t

Sami heeft ivm nwe keuken bij ons de elektra aangepast. Alles in goed overleg en met duidelijke uitleg waarom iets wel of niet kan/nodig is. Ook bijv. groepen bijgeplaatst ivm krachtstroon tbv inductie, en meedenken wat beste plaats voor wcd is enz. Zeer kundige vakman, werkt netjes, aardige vent bovendien en dat voor een goede,redelijke prijs. Wij zijn zeer tevreden!!
5 Nov 2019 M***s

Top elektricien. Heeft een nieuwe groepenkast aangelegd en alles geaard. Heel netjes gewerkt, vriendelijk en werkt snel.
Een echte vakman.
31 Okt 2019 B***r

Echt een eerliker aanrader. Hij was super kompetent, flink gewerkt, mooi prijs, en als het urgent was ook op zaterdag langs gereden. Hij heeft alle nodige spulletjes bezorgt en was super vriendelijk. Professionell en op tijd met afspraaken.
24 Okt 2019 M***f

Verstand van zaken, denk goed mee en is oplossingsgericht. Gebruikt goede materialen en werkt hard.
20 Okt 2019 M***n

Elektromaani is zeer professioneel en vakkundig in zijn werk als elektricien. Hij heeft bij mij deze week een moeilijke storing verholpen en ook een nieuwe groepenkast geïnstalleerd. Hij heeft al het werk zoals afgesproken, netjes afgerond en daarnaast ook nog wat extra werk gedaan zonder daarvoor geld te vragen. Het belangrijkste is dat hij snel beschikbaar is en een hele goede prijs kwaliteit verhouding heeft . Ik kan hem zeker aanbevelen!
19 Okt 2019 H***l

Vakman, kwam een dag later al om een defecte dimmer te vervangen. Bij electriciteitsklussen in de toekomst zal ik hem opnieuw bellen.
17 Okt 2019 N***t

Elektromaani heeft bij mij de groepenkast vervangen. Hij werkt snel, nauwkeurig en efficiënt. Hij heeft me bovendien van goede adviezen voorzien m.b.t. verkeerd aangesloten zonnepanelen, wat weer ten goede komt van een stukje veiligheid en gemoedsrust.
15 Okt 2019 T***s

Zaterdagavond ineens een storing. Kwam zeer snel kijken en loste het probleem snel en vakkundig op. Zeker een aanrader!
13 Okt 2019 R***s

Excellente service, prima kwaliteit. Heeft de vijf sterren zeker verdiend. Een aanrader.
12 Okt 2019 L***a

Goede vakman. Houdt zich aan de afspraken, denkt mee voor de beste oplossing. Werkt snel en netjes voor een goede prijs. Kortom je kan er van op aan voor een nette prijs!! Zeker een aanrader en een van de betere op zijn vakgebied!!
6 Okt 2019 M***n

Vakman werkt snel , kennis van zaken
Prima prijs
5 Okt 2019 S***o

Afspraak snel gemaakt. Klus snel en professioneel geklaard. Zeker een aanrader. 👍
24 Sept 2019 J***C

Super service van Elektromaani! Op zondag voorzien van een compleet nieuwe groepenkast. Erg netjes gemaakt voor een goede prijs. Een aanrader dus! Mochten wij in de toekomst ergens problemen hebben met de elektra  dan mag hij zeker terugkomen. Bedankt voor de service!
18 Sept 2019 C***l

Snelle service en vakmanschap
16 Sept 2019 k***e

Electromaani is a really great guy, he helped rewire a bunch and put in new contacts, switches and more. Easy to work with and explained things well, he really helped us to enjoy our new house. His english isn't great but we were able to get things done thanks to my dutch girlfriend.
14 Sept 2019 D***s

Afspraak was snel gemaakt,goede communicatie en bereikbaarheid. Eerlijk advies en laat de keuze bij de klant. Duidelijk over kosten/factuur.
13 Sept 2019 G***s

Ik ben zeer tevreden, professioneel en snelle service.
10 Sept 2019 B***m

Na een storing, die zo snel en goed werd verholpen, ook meteen besloten om onze hele oude meterkast te vervangen. Deze werd kundig en professioneel vervangen. Hij denkt met je mee voor de beste oplossing, en hij smeerde me de nieuwe meterkast niet aan, daar moest ik zelf naar vragen. Vanwege de veiligheid was het echt heel hard nodig. Nu hebben we ook nog eens extra groepen en kunnen we weer een hele tijd vooruit. Bedankt voor je service, wij weten waar we terecht kunnen, mocht dit in de toekomst nodig zijn.
8 Sept 2019 M***n

Vandaag een nieuwe stoppenkast ontvangen en aangesloten. Werk vakkundig, netjes en is erg behulpzaam.
Hier moet je zijn voor elektriciteitswerkzaamheden.

Bedankt, Mirjam Veldman
8 Sept 2019 D***s

Snel, vakkundig, vriendelijk en niet duur, aanrader!
7 Sept 2019 j***z

Super professionele flexibele elektricien. Zaterdag gebeld, direct komen kijken en afspraak ingepland voor de zondag! Prijs is super! Zeker een aanrader
6 Sept 2019 D***c

Houdt zich aan de afspraak. Werkt efficient en snel.  Kundig in zijn vak tegen een redelijke prijs. Eerlijk advies en jaagt mensen niet op de onnodige kosten!
Bij ons twee nieuwe groepen gemaakt en een nieuwe groepenkast geplaatst.
Zeker een aanrader !
23 Nov 2018 Q***n

Elektromaani is afgelopen weken bij ons bezig geweest voor diverse aanpassingen aan stroom en verlichting. Gezellige man die secuur werkt en zijn afspraken na komt. Tussentijdse wijzigingen zijn voor hem een uitdaging en geen probleem. Bij toekomstige vragen/oplossingen zullen we hem zeker weer benaderen.
23 Nov 2018 K***d

Wij zijn zeer tevreden over Elektromaani. Hij heeft onze meterkast vervangen voor een scherpe prijs. Elektromaani is snel, flexibel en vriendelijk.
16 Nov 2018 H***r

Ontzettend bedankt voor het fantastische resultaat. Onze kabels zijn netjes afgewerkt en niet meer te zien. De groepenkast is ook weer up to date.  Top werk geleverd Elektromaani
14 Nov 2018 G***n

Ik had een afdekplaatje nodig voor een stopcontact omdat de bestaande kapot was gegaan. Afdekplaatjes genoeg te koop, in alle kleuren en maten …….. alleen natuurlijk niet in de kleur en maat van de stopcontacten in onze woning. Omdat Sami een aantal jaren geleden tot volle tevredenheid bij ons een elektra klus had gedaan besloot ik hem te appen met de vraag of hij misschien nog een plaatje had liggen. Ik had mijn app nauwelijks verstuurd of Sami reageerde. Hij zou gaan zoeken. De volgende dag meldde Sami dat hij een afdekplaatje voor mij had.  Toen hij in de buurt was kwam hij langs en heeft hij het plaatje gemonteerd. Helemaal gratis en voor niks! Hij vond het leuk om even langs te komen. Dit tekent Sami. Hij is niet alleen zeer deskundig maar ook in de persoonlijke omgang een uitermate vriendelijke en vrolijk persoon. Een aanrader!!!
11 Nov 2018 Z***K

Netjes werk gedaan aan de meterkast en rest van het gebouw
6 Nov 2018 r***s

Oplossingsgericht, integer en betrouwbaar. Door zijn zeer concurrerende offertes, is er geen betere prijs kwaliteit verhouding dan bij Elektromaani.
5 Nov 2018 O***r

Onlangs electra van mijn nieuwe keuken aangelegd.. zeer tevreden en topkwaliteit, topservice!
3 Nov 2018 F***T

Top service bedankt
3 Nov 2018 V***s

Goede en snelle service
22 Okt 2018 M***f

Elektromaani heeft diverse werkzaamheden uitgevoerd in en om onze woning. Snelle service, snelle prijsopgave en alles netjes en op afgesproken tijd geïnstalleerd. Absolute aanrader.
22 Okt 2018 M***s

Duidelijke afspraken, interessante prijs en de klus super netjes gedaan. Nieuwe meterkast en nieuw leidingen en groepen in de keuken. Ook nog internet aangelegd in tuinhuis. Door omstandigheden van mijn kant moest hij paar keer terugkomen maar dat was geen moeite voor hem. Heel tevreden!!
17 Okt 2018 M***i

Top service!!!
11 Okt 2018 H***i

Uitstekend geholpen door Elektromaani . Na de offerte aanvraag, heeft hij alles gedaan van oude elektra verwijderen, nieuwe meterkast, nieuwe elektra bekabelen, wandcontactdozen/schakelaars vervangen, badkamer aarden, tot aan lampen ophangen.

Echt een aanrader als je houdt van heldere communicatie, goed advies en keurig afgewerking. Aarzel niet om hem in te schakelen
10 Okt 2018 D***s

Super goede ervaringen! Deze elektricien gaat niet weg tot het probleem is opgelost! Hij maakt het perfect.  Super blij mee!
7 Okt 2018 M***o

Uitstekend geholpen door Elektromaani. Goede service. Hij is vakkundig en secuur. Hele aardige man.
5 Okt 2018 C***s

Elektromaani heeft bij mij deze week een nieuwe meterkast geïnstalleerd. Hij geeft een goede uitleg is snel beschikbaar en heeft het netjes afgewerkt voor een redelijke prijs. Daarnaast is hij heel vriendelijk. Ik kan hem zeker aanbevelen.
4 Okt 2018 H***e

Elektromaani voert werkzaamheden uit voor onze klanten. Vaste leverancier met snelle service, topwerk & kwaliteit: alle werkzaamheden complex of simpel > netjes en op afgesproken tijd geïnstalleerd tegen een zeer goede prijs. IFM-Facilitair kiest exclusief voor Elektromaani en beveelt hem sterk aan.
24 Sept 2018 E***n

Wij zijn heel snel en professioneel geholpen met ons elektra probleem.
Super Service.
18 Sept 2018 M***r

Een ervaren vakman die met de klant meedenkt en er snel bij is om je te helpen! Ervaren, deskundig en betrouwbaar!
15 Sept 2018 M***g

super elektricien, betrouwbaar en goed in zijn werk!
12 Sept 2018 M***D

Wegens aanleg zonnepanelen, warmtepomp, airco en laadpunt voor elektrische auto, moest de bestaande groepenkast vernieuwd en uitgebreid worden tevens moesten de dikkere kabels in de grond gelegd worden. Elektromaani heeft al werkzaamheden vakkundig en tot tevredenheid uitgevoerd. Het enige min puntje was dat hij de initiële offerte tot tweemaal heeft verhoogt wegens foute kostenberekening (volgens hem). Desondanks zijn opgegeven offerte was nog steeds zeer concurrerend en daarom zijn we nog doorgegaan met hem voor de werkzaamheden. Achteraf gezien, hebben we goede beslissing genomen. Hij heeft alle werk zoals afgesproken netjes afgerond en zelfs wat extra werk gedaan zonder daarvoor iets vragen. We zullen hem nog eens benaderen in de toekomst voor E-klussen.
11 Sept 2018 H***j

Super tevreden. Elektromaani heeft de elektra in onze tuin aangelegd en verschillende lampen aangesloten. Laat alles altijd netjes achter.  Betrouwbaar en een echte vakman.
10 Sept 2018 p***l

Zeer professioneel, is vakkundig in uitleg en uitvoeren. Goede prijs kwaliteit verhouding en het belangrijkste hij levert alleen maar top werk af. Hij heeft bij ons heel het huis gedaan; van groepenkast uitbreiden, nieuwe leidingen leggen, tv kabel en internet kabels tot en met lampen ophangen en aansluiten. Alles is perfect werkend en geregeld!
9 Sept 2018 M***i

Sprekend uit eigen ervaring:
Zeer tevreden, heb allerlei lichtbronnen laten vervangen en extra wandcontactdozen laten aanleggen. Betrouwbaar en netjes, ook bereid geweest om extra hulp te bieden met montage van mijn wandtafel. Ook is het nodige materiaal aangeleverd door de bevoegde zelf. Overall, meer dan tevreden, en het aanraden waard!
6 Sept 2018 E***k

Heeft echt vakwerk verricht voor een nette prijs belde op een zaterdag voor een kapotte dubbele schakelaar te vervangen en is gelijk maandag komen repareren en als extra service heeft hij er ook voor gezorgd dat de schakelaar beneden ook weer voor boven werkt echt top gedaan
Ga je zeker aanbevelen en als ik je nodig hebt zal ik je zeker bellen👍