Martijn Bakker Schilderwerken

Schilder, Stukadoor in 's-Gravenzande, Zuid-Holland

66 Recensies
Recensies zijn gedeeltelijk afkomstig uit open bronnen
20 Okt 2020 H***f

Op zoek naar een vakkundige en betrouwbare schilder in Westland en omstreken? Niet verder zoeken hoor. Je hebt die nu gevonden. Martijn Bakker heeft het volledige binnenschilderwerk van ons appartement tot in de puntjes uitgevoerd. Van de voordeur tot schuifpui, van woonkamer tot slaapkamer. En het resultaat mag er zijn! Wat zien onze kozijnen, na een deskundige en zorgvuldige voorbereiding (afplakken, schuren, gronden, kitten) er weer strak uit. Goed gedaan Martijn, Mike en Tim! We zijn er blij mee.
25 Sept 2020 M***e

Het bedrijf van Martijn Bakker heeft de binnenmuren van een deel van onze nieuwbouwwoning behangen en geverfd. Dit hebben zij supermooi gedaan, we zijn heel blij met het eindresultaat! De muren zien er heel strak uit, geen naadje of streep te zien. Wat ook fijn was, was het meedenken met de kleurkeuze. Mike en Danny hebben in huis heel netjes gewerkt, alle spullen werden dagelijks netjes opgeruimd. De klus is ook vrij snel afgerond, ze werken snel en met een prachtig resultaat! Absoluut een aanrader
21 Sept 2020 N***t

Wat zijn wij blij met het nette, strakke vakwerk!
De gasten denken met je mee, zijn open en eerlijk en werken zorgvuldig.
Echt heel blij met het eind resultaat.
19 Sept 2020 T***d

Vorige week was het een feest want de vakbekwame Schilders van Martijn Bakker waren weer langs geweest.

Zij hebben onze woning aan de buitenzijde geschilderd, alle kozijnen, deuren, ramen en boeidelen zitten weer heel strak in de lak.

Dit alles na goed besproken offerte, en keurig volgens de gemaakte afspraken, laat de winter maar komen !
18 Sept 2020 B***k

Het volledige exterieur van onze jaren dertig woning is met zorg en vlijt door Martijn Bakker Schilderwerken onder handen genomen. Na een uitgebreide opname w.o. het uitvoeren van diverse verfonthechtingstesten en een bezoek van een onafhankelijke verfspecialist, ontvingen wij een transparante en correct onderbouwde offerte. Gedurende de werkzaamheden zijn wij nauw geïnformeerd over de conditie en voortgang van de te bewerken delen en waar nodig geadviseerd. De schilders hebben kwaliteit en afwerking hoog in het vaandel staan, zo worden reparaties en/of andere gebreken tot in de perfectie beet gepakt. Afspraken omtrent planning en/of mogelijk meerwerk geschieden in goed overleg. Ofwel Martijn Bakker Schilderwerken kunnen wij iedereen aanraden! Martijn, Mike, Danny & Tim nogmaals bedankt!
15 Sept 2020 R***t

Martijn en zijn mannen hebben prachtig werk geleverd. Goede afspraken zijn er gemaakt en deze zijn keurig uitgevoerd. We hebben de beneden verdieping in z'n geheel onder handen laten nemen inclusief de trap(gat) naar boven. De door Martijn geregelde stukadoor heeft flink zijn best gedaan met zeer strak stukwerk van wanden en plafond. Hierna zijn de wanden voorzien van Renovlies en later gesausd. Ook de deurposten en deuren laten schilderen. Als laatste is er een super strak plafond gespoten. Bedankt Martijn, Mike en Danny. Ook voor de soepele after-service.
28 Aug 2020 A***n

Strak schilderwerk. Actief en snel uitgevoerd in de afgesproken maand. Deze schilder zit er bovenop!
25 Juni 2020 K***t

We hebben Martijn gevraagd om ons nieuwbouwhuis te renovliezen en schilderen. Nadat we voor de zoveelste keer een vertraging vanuit de bouw doorgaven was hij nog steeds heel flexibel en kon hij snel starten. Mike en Danny waren super relaxed en leverde heel mooi werk af. Ook was het steeds netjes opgeruimd. Al met al, super ervaring gehad! Waren ze maar allemaal zo ;)
15 Juni 2020 J***s

Als je op zoek bent naar een schildersbedrijf dat vakmanschap nog op nummer 1 heeft staan dan ben je bij dit bedrijf op het juiste adres. Martijn en zijn team hebben daadwerkelijk vakwerk geleverd met het schilderen van ons vrijstaande huis. Tijd is tijd, afspraak is afspraak en zeer kritisch op eigen resultaat. Het verfwerk heeft er nog nooit zo goed uitgezien. Martijn doet gelukkig geen concessies op de kwaliteit van de verf en het aantal benodigde uren. Dit is in mijn optiek de klant echt centraal stellen en zorg dragen dat het er minimaal 5 jaar weer perfect uitziet. Wat opvalt is de goede werksfeer waardoor niemand er de kantjes vanaf loopt. Uiteindelijk zie je als klant dit weer terug in het resultaat. Ik kan met een gerust hart dit schildersbedrijf aan iedereen met oog voor kwaliteit aanbevelen.
21 Mei 2020 M***r

Test Test
17 Mei 2020 G***r

Buitenschilderwerk (kozijnen en buitendeuren) door MB schilderwerken laten doen. Er is zeer zorgvuldig gewerkt. Kwaliteit heeft duidelijk prioriteit. Alles goed nagelopen en kleine details zijn nog verbeterd. Al met al heel erg tevreden.
16 Mei 2020 j***r

Buitenschilderwerk door Martijn en zijn Team laten doen. Zeer tevreden over de communicatie in aanloop en het eindresultaat. Hebben zelfs extra de moeite genomen om het schilderwerk eerder te komen doen zodat andere werkzaamheden door konden gaan. Martijn en zijn werknemers waren vriendelijk, op tijd en leveren vakwerk.
14 Apr 2020 P***r

Prachtig werk geleverd, terecht zoveel lovende reviews. Ben trots op jou en je bedrijf!
11 Apr 2020 L***g

Martijn Bakker is een uitstekend schildersbedrijf. kwalitatief zeer goed. zeer strak schilder en spuitwerk. Afspraak is afspraak, dus prettig werken. Daarnaast ook nog eens helder en kundig advies over kleuren, toepassing en uitvoering. Wij zijn er erg blij mee. Bedankt Martijn!
9 Apr 2020 m***l

Martijn en zijn team zijn bij ons aan de slag gegaan in ons nieuwbouwhuis.
Wij hebben een totaal pakket genomen van vliezen van alle wanden inclusief sauzen, plinten afwerken en kitten en aflakken alle kozijnen hebben wij zwart laten maken en de trap is heel erg netjes geverfd.
Wij zijn enorm tevreden over de netheid en het vakkundige werk wat ze afleveren.
Wij kunnen niet anders zeggen dan dat ze erg netjes en strak werken.
Ook de kamer van onze dochter hebben ze 1 wand met patroon behang aan gebracht wat super is geworden .
Kortom, ben jij opzoek naar een goede schilder zonder verassingen die netjes werkt en een strak schema heeft en zich daar aan houd !
Twijfel niet en ga in gesprek en dan zul jezelf ervaren dat dit de juiste keuze is.
Martijn, nogmaals super bedankt voor alles en wij zijn enorm blij met het werk wat jullie afgeleverd hebben.
9 Apr 2020 L***s

Good work, happy with final product!
23 Maart 2020 D***k

Na de oplevering van onze nieuwbouwwoning heeft het team van Martijn Bakker schilderwerken al onze wanden aangepakt. Hier waren wij erg tevreden over en hebben besloten ook de trap te laten schilderen door ze.
Met enthousiasme hebben Dave en Danny zich op de vrij uitdagende kleur (zwart) gestort en het resultaat is fantastisch geworden! Absolute aanrader!
12 Maart 2020 I***k

Schilderwerk is top, heel blij mee. Strakke lijnen, zeker bij donkere muren. Bij ons de beneden- en de eerste verdieping alle muren gevliesd en geverfd. Ik zou zeggen het zit strak in de muurverf.
22 Feb 2020 B***t

Wat een top schilder is dit! Zeer professioneel in de communicatie, uitmuntend werk en erg flexibel.

Wij hebben onze gehele woning laten renovliezen, schilderen en de trap is volledig geschilderd. Super kwaliteit afgeleverd.

Tijdens de oplevering waren er een aantal kleine puntjes die nog gedaan moesten worden welke ze de dag erna direct hebben opgepakt.

Martijn en team, hartstikke bedankt!
7 Feb 2020 s***k

Voor ons nieuwe huis gekozen voor Martijn Bakker schilderwerken.
Ze hebben bij ons alle muren behangen met renovlies en hierna alles gesaust.
De kozijnen hebben we zwart laten verven en de deuren zwart laten spuiten.
Deze professionele jongens hebben bij ons laten zien dat ze hun vak goed verstaan.
De muren zijn super strak geworden en de kozijnen netjes afgelakt.
We zijn onwijs tevreden met het eindresultaat en raden daardoor dit bedrijf zeker aan.
25 Jan 2020 D***l

Ons hele huis laten schilderen, vakkundig schilderwerk en wordt erg netjes afgewerkt. We zijn er ontzetten blij mee en raden Martijn Bakker zeker aan!
25 Jan 2020 F***n

Martijn en zijn team hebben perfect werk afgeleverd. Ben je op zoek naar een bedrijf dat oog heeft voor perfectie, dan zit je bij Martijn Bakker onderhoud aan het goede adres. Ze staan altijd voor je klaar om het juiste kleur advies te geven. De renovlies zit super strak op de wanden. Het eindresultaat is oogverblindend mooi. Bedankt mannen
.
16 Dec 2019 M***s

Ons huis is geschilderd door Martijn en zijn collega. Het huis is super strak geschilderd en ook het kleuradvies was erg prettig. Je merkt dat Martijn weet waar hij over praat en ervaring heeft met kleuren in verschillende stijlen en interieurs. Wij worden elke dag blij van zijn werk.
30 Nov 2019 A***d

Top bedrijf en mensen. Martijn, Mike en Danny hebben geweldig werk geleverd in onze nieuwe woning. Het betrof best een aardige klus en op redelijk korte termijn maar gelukkig was er nog ruimte in de agenda. Het eerste contact was prettig en informatief en de offerte,  na enige vragen, duidelijk uitgewerkt.

Toen we eindelijk de sleutel hadden was het kleur- en materiaaladvies ook uitstekend en gingen de mannen aan de slag. Wat een vakmannen. Muren en plafonds zijn mooi gespoten of gesausd en de kitnaden zijn superstrak ook op de spachtelputz. Meer- of minderwerk was in overleg geen probleem. De samenwerking met de, tevens zeer vakkundige, stucadoor was ook prima.

Al met al zijn wij heel positief over Martijn en zijn team en hebben ze gezorgd voor een schitterend resultaat in onze woning!
28 Nov 2019 P***g

Martijn bakker schilders het plafond laten spuiten in nieuwbouw woning. Is echt een plaatje geworden. Wij zijn er heel erg blij mee. Zo vakundig te werk. En alles perfect schoon achter gelaten. Echt een aanrader!!!
26 Nov 2019 T***a

Mooi schilderwerk afgeleverd en luisterd goed naar de wensen van de klant.
25 Nov 2019 M***t

Zeer tevreden met het geleverde werk, was ook wel weer eens nodig na 10 jaar. Vriendelijke service en er is netjes gewerkt
23 Nov 2019 P***g

Martijn en zijn mannen hebben onze nieuwe woning gedaan. Deze is voorzien van vliesbehang icm. SigmaPearl clean matt, alle kozijnen en deuren afgelakt en het behangwerk geplakt. Alles is met het oog van de meester tot in het kleinste detail gedaan. Meedenken met de klant, afspraken nakomen, je uit de brand helpen als het tegenzit en keihard werken. Deze mannen weten hoe het technisch in elkaar zit, wat uiteindelijk het eindresultaat ten goede komt. Liefde voor het vak, en zijn trots op wat ze maken!!
20 Nov 2019 A***p

Mooi gewerkt.
Zolder, eerste verdieping en begane grond strak in de muurverf gezet. Plafond op zolder netjes wit gemaakt en de trap superstrak gespoten. Er wordt netjes gewerkt, in overleg en geen rommel na afloop. Erg tevreden met de uitvoering en het eindresultaat.
17 Nov 2019 C***m

Hele goede ervaring. Ze denken mee met de kleuren en uitwerking van de stijl. Beheerst over alle moderne schildertechnieken en is zeer precies. Top schilder bedrijf👍
17 Nov 2019 R***m

Zeer goed werk afgeleverd bij mij thuis. Er moesten een aantal wanden, plinten, kozijnen en deuren geschilderd worden en deze zijn perfect afgeleverd! Daarnaast was alles op tijd af en was contact erg prettig.

Mocht je een goede en betrouwbare schilder zoeken, dan zijn Martijn en zijn team zeker een aanrader!
15 Nov 2019 R***m

Me hele huis weer op en top in de lak door Martijn bakker schilderwerken. Bedankt weer een tevreden klant
15 Nov 2019 J***n

Martijn en zijn werknemers hebben ons hele huis van zolder tot woonkamer geverfd. Super strak en netjes. Ze werken netjes en mooi. Wij zijn super tevreden en blij met het eindresultaat.
10 Nov 2019 M***n

Al onze buiten kozijnen zitten weer strak in de verf. Dat heeft Martijn super netjes gedaan!
10 Nov 2019 H***n

Wij waren toe aan een vrij grondige refurbishing van onze woonkamer. Belangrijk onderdeel daarvan was het het stuc- en schilderwerk. Sinds de bouw  was er nogal wat scheurvorming opgetreden. Wij hebben diverse offertes opgevraagd. Martijn heeft ons prima van advies gediend en met hem wisten we waar we aan toe waren. En hij heeft het vertrouwen dat wij in hem gesteld hebben waargemaakt!  Wij konden rustig op vakantie en toen we terug kwamen: superstrak! Ook een deel van een muur waarvan ik dacht, dat krijgt ie nooit meer goed, zo’n diepe scheur zit erin. Alles dus mooi afgewerkt en dat zonder sporen achter te laten. Vakwerk!
30 Okt 2019 c***s

Bij toeval in aanraking gekomen met het bedrijf van Martijn Bakker en na positieve berichten van een paar vroegere, ons bekende klanten, besloten dit bedrijf in te huren voor het van binnen en buiten verven van vier nieuw geplaatste kozijnen.
Resultaat: topwerk, een echte aanrader dus!!!
26 Okt 2019 T***t

Heb heel prettig met dit bedrijf samengewerkt en het resultaat is super.
Kan nog lang genieten van het vakwerk van deze mannen.
21 Okt 2019 M***l

Blij met het mooie resultaat! Nog nooit eerder zulke strakke lijnen gezien. Ze hebben hard gewerkt en de deadline gehaald. Daarnaast zijn het gezellige mannen die je graag over de vloer wilt hebben. Ze denken mee, hebben ruime ervaring is te merken en hebben ervoor gezorgd dat mijn droom verwezenlijkt is. Helemaal super! Een volgende keer kies ik wederom voor jullie. Bedankt mannen.
19 Okt 2019 j***s

de hele benedenverdieping  gestuct  en met Renovlies behangen en geschilderd de keuken met betoncire behandeld kozijnen en plinten geschilderd  alles weer super strak complimenten aan martijn en zijn team
30 Sept 2019 B***n

Het team van Martijn heeft in januari in onze woning werkzaamheden uitgevoerd. Gehele begane grond is gestuct, behangen en in kleur gebracht. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, en het gehele traject van de uitvoering. Top werk!
26 Sept 2019 C***e

Fantastisch werk geleverd! Wij zijn wederom enorm blij met het resultaat. Overal strakke lijnen en hoge kwaliteit schilder- en spuitwerk. MB schilders werkt efficiënt, denkt mee in oplossingen, is flexibel en buiten dit al merk je heel goed dat het leveren van kwaliteit boven aan het lijstje staat.

Als je op zoek bent naar een schildersbedrijf wat werk levert waar je vele jaren van kunt genieten, zou ik zeker MB Schilders adviseren!
24 Sept 2019 R***n

Zeer tevreden over dit bedrijf. Alles ziet er strak en netjes uit. Topwerk jongens....
René en Mirjam
24 Sept 2019 p***l

Wij zijn super tevreden over het werk van Martijn en zijn collega‘s. Goede adviezen, fijne communicatie en een zeer strak en perfect eindresultaat!
20 Sept 2019 J***j

super werk afgeleverd !  en een gezellig top team
18 Sept 2019 F***s

Een fijn bedrijf om mee te werken, komt zijn afspraken na. Levert uitstekend werk af en heb voor de rest geen aan- of opmerkingen op dit bedrijf.
Ik raad dit bedrijf zeker aan!
16 Sept 2019 I***n

De mannen van Martijn Bakker schilderwerken hebben bij ons de wanden behangen + geschilderd en het plafond gespoten.

Het motto bij deze firma is simpel: hard werken en zorgen dat alles top wordt afgeleverd. Dit hebben zij zonder meer gedaan, alles is tot in de puntjes afgewerkt.

Mede door het nette werk en het deskundig advies, kijken wij terug op een geslaagd project met Martijn Bakker schilderwerken

Groet, Marlon en Ilse
13 Sept 2019 E***D

Professioneel bedrijf. Erg tevreden met het resultaat! De muren en mijn plafond zien er weer gaaf uit en dat binnen 1 dag!
11 Sept 2019 P***n

Martijn bakker schilderwerken werkt zeer netjes, bij ons is het hele huis behangen met renovlies behang en daarna gesausd. Het ziet er erg netjes uit. Onze ervaring is dat Martijn erg vriendelijk is en zijn afspraken na komt.
28 Nov 2018 R***n

Voor ons nieuwbouw huis hebben wij gekozen voor Martijn Bakker als schilder. Vanaf het eerste moment dacht Martijn direct met ons mee over de keuzes die wij moesten maken. Dit was erg prettig, omdat wij in de badkamer ook graag geverfd wilden hebben. Tevens is hij goed bereikbaar om al je vragen te beantwoorden. Hij neemt alle tijd om zaken uit te leggen en goede afspraken te maken. Na het verhuizen kwam hij direct langs om de kleine verhuisschades te herstellen. Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat en raden hem zeker aan als schilder!
27 Nov 2018 M***r

Enthousiast jong team dat gedegen vakwerk afleverd. Martijn denkt mee met de klant en geeft goed advies.wij zijn  erg blij met het prachtige resultaat.
26 Nov 2018 F***n

Betrouwbaar en kwalitatief goed schildersbedrijf voor een goede prijs! Komt altijd de gemaakte afspraken na. Ons huis ziet er weer pico bello uit! Bedankt Martijn!
25 Nov 2018 B***p

Wat een TOP-schilder! 3 weken een schilder in huis valt niet mee, maar met Martijn is het nog gezellig ook! En wat een geweldig MOOI resultaat. Martijn en collega's bedankt!
17 Nov 2018 R***r

De mensen van Martijn de Bakker Schilderwerken zijn echte proffesionals zij kunnen als geen ander de woning strak en proffesioneel van een nieuwe verflaag voorzien.
Je kunt zien dat ze goed op de hoogte zijn van de laatste technieken van lak en onderlagen evenals een goede technieken van de reparatie van slechte delen.
Wij hebben ervaren dat dit een jong en prettig bedrijf is om afspraken mee te maken en zaken mee te doen.
Toppers!
16 Nov 2018 P***p

Vorige week de buitenzijde van de woning laten schilderen. Ondanks dat het pas 5 jaar geleden geschilderd was zag je het verschil erg goed. Professioneel vakmanschap. Netjes opgeleverd, kan dit bedrijf iedereen aanbevelen.
16 Nov 2018 J***d

Martijn Bakker heeft bij ons het gehele nieuwbouwhuis behangen, geschilderd en het verlaagde plafond in douche en woonkamer gespoten. De werkzaamheden begonnen met de muren allemaal glad te maken wat heel zorgvuldig is gebeurd en belangrijk als basis voor de andere werkzaamheden. Een aantal stukken van het beton raamuitsparing waren zo slecht afgewerkt vanuit de bouw dat het noodzakelijk was hier hoekprofielen te plaatsen. Dit was niet voorzien, gelukkig kon Martijn direct een stukadoor regelen (die ook het plafond in de woonkamer en douche heeft gespoten) om dit te herstellen. Hierdoor was er bijna geen vertraging. Het gehele huis is daarna voorzien van renovlies en gesausd. Ik kan niet anders zeggen dit is perfect uitgevoerd, we zijn hier heel tevreden over! Martijn en zijn mensen zijn echt vaklui!
17 Okt 2018 N***d

Zorgvuldig en netjes geleverd schilderwerk! Bedankt 👍🏻
14 Okt 2018 M***g

Superstrak schilderwerk. We zijn super tevreden. Martijn heeft meegedacht om de juiste keuzen te maken voor onze nieuwe woning. Kwaliteitsbesef bij die jongens is super, niet 100%, gaat het gewoon opnieuw. Volgend jaar de buitenkant!! 🤗
14 Okt 2018 P***e

Wij kwamen via een Facebook bericht bij Martijn Bakker terecht. Voor ons nieuwbouwhuis moest het hele huis worden behangen met renovlies en daarna gesaust. Bij het voorgesprek was al meteen duidelijk dat Martijn een "vakidioot" is met liefde voor zijn werk. Wij kregen goede tips en hebben die ter harte genomen. En dat heeft geresulteerd in een super eindresultaat! Hele strakke muren in mooie kleuren. De samenwerking met alle schilders was ook erg plezierig, dus wij raden Martijn zeker aan.
13 Okt 2018 P***m

Schitterend behang- en schilderwerk afgeleverd met zijn collega's Mike en Danny. Ieder met z'n specialiteiten. Samen vormen ze een hardwerkend sterrenteam wat goed op elkaar af is gestemd.

We willen ze enorm bedanken voor het uiteindelijke resultaat in ons huis, wat van boven tot onder tot in de meest precieze details is afgewerkt.

Groetjes uit de Hoek,
Patrick en Annette
11 Okt 2018 J***t

Martijn en zijn team hebben ons nieuwbouwhuis voorzien van renovlies en geschilderd. We zijn zeer tevreden over het resultaat ! Wat we met name waarderen in hen:
- laagdrempelig en prettig in contact.
- flexibiliteit in het afstemmen van de werkzaamheden naar onze wens
- gevraagd en ongevraagd deskundig kleur/materiaal/afwerkingen advies. Fijn dat er in deze hectische tijd zo constructief werd mee gedacht
- het super harde werken zodat het goed gelukt is alles volgens onze planning af te ronden
- de 'nazorg' achteraf waarbij details nog wat verfijnd werden
Kortom een schildersbedrijf welke wij zeker kunnen aanbevelen
1 Okt 2018 P***s

Uitstekend schilderwerk door vakkundig bedrijf!
26 Sept 2018 E***n

De mannen hebben een groot deel van onze nieuwbouwwoning voorzien van Renovlies behang en daarna afgewerkt met verschillende kleuren verf. Uiteraard is alles netjes afgekit en tot in de puntjes afgewerkt.
We hebben Martijn als een deskundige vakman ervaren die streeft naar het beste en mooiste resultaat. Middels zijn goede adviezen zijn we super tevreden over het eindresultaat.
21 Sept 2018 N***d

MB schilderwerken hebben bij ons heel mooi werk opgeleverd. Het huis is met renovlies behangen en geschilderd en het resultaat is heel strak en er zijn nergens naden te zien.
Om een last-minute wijziging vanuit onze kant voor de deadline af te krijgen werd er zelf nog een avond overgewerkt. Een aanrader dus!
20 Sept 2018 M***n

Super mooi werk geleverd. Prettige samenwerking en een goed team. Transparant in kosten en meerwerk. Heel erg fijn om klant van Martijn te mogen zijn!
17 Sept 2018 P***t

Ouderwetse term “ vakmanschap is meesterschap” is volledig van toepassing ! 👌
14 Sept 2018 E***p

Keurig schilderwerk, Martijn/ Mike en Danny hebben vakwerk afgeleverd.
We zijn heel tevreden