Safe & Secured

Slotenmaker

62 Recensies
Recensies zijn gedeeltelijk afkomstig uit open bronnen
24 Okt 2020 C***y

Marvin is a friendly guy who really helped me out! 10/10 would recommend
26 Sept 2020 H***i

Marvin was er binnen 30 minuten. En dat zelfs op zondag... Hij bleef netjes bij de afgesproken prijs en had engelengeduld ondanks dat zijn volgende afspraak alweer stond. Het enige minpuntje is dat hij de juiste cilindermaat niet bij zich had waardoor het slot niet helemaal netjes afgewerkt is.
24 Sept 2020 J***n

Goede service en vriendelijk.
20 Sept 2020 M***k

Marvin heeft me uitstekend en snel op een zaterdagavond geholpen toen ik mezelf had buitengesloten. Top service!
19 Sept 2020 B***a

Truly safe&secure, friendly, quick, reasonable costs, reliable and super helpful!
1 Sept 2020 M***n

Super speedy, Super efficient and super friendly! Looking forward to seeing you again.
31 Aug 2020 Y***u

Soepel opgelost
30 Aug 2020 E***t

Top gedaan! Zeker een aanrader👍🏻
18 Aug 2020 *****

Marvin van safe & secured is een ontzettend vriendelijke en kundig vakman die mij binnen een dag kon helpen.
14 Aug 2020 D***i

Very difficult lock to open.  As it was very expensive - they took more time to save it without drilling.  I recommend it to everyone !!!
31 Juli 2020 B***e

Marvin Comentia van Save & Secured heeft ons slot vervangen. Dat deed hij snel en vakkundig. Hij maakte de naam van het bedrijf volledig waar. Ook de prijs was fair.
Wat een verademing naast alle beunhazen die er in deze markt rondlopen.
25 Juli 2020 H***k

Erg professioneel ! Zeer vriendelijk geholpen. Succes met jouw bedrijf .
23 Juli 2020 W***V

Zeer tevreden. Op een zondag snel ter plaatsen, en goed gevoel bij de werkzaamheden en de “reparatie” van het slot. Alles tegen een eerlijke prijs.
16 Juni 2020 D***r

Ik had mijzelf buitengesloten Marvin kwam snel vanuit Zaandam naar Amsterdam...ook schappelijke prijs ik was €79 kwijt (met voorrijden) ipv starttarief van €120 wat sommige in Amsterdam durven te rekenen...
15 Juni 2020 R***n

Mezelf buitengesloten en eerst een slotenmaker gebeld die geen prijs wilde zeggen, verder gezocht en toen bij Safe & Secured uitgekomen. Hier was de prijs vooraf duidelijk en ze waren er binnen 30 minuten. Bedankt!
13 Juni 2020 S***P

Great, friendly, and prompt service. Exactly as advertised on the website. No hidden fees, I paid the price that was mentioned over the telephone. Arrived at my home in 25 minutes. Would definitely recommend!
28 Mei 2020 S***s

Top service snel en vakkundig geholpen .We waren helemaal blij kan dit bedrijf iedereen aanbevelen 👍
14 Mei 2020 M***n

Super vriendelijk en professionele service! Dank je wel!
30 Maart 2020 A***n

Echt een aanrader! Stond in de kou met mijn zoontje. Vooraf goed geïnformeerd over de prijs. Goedkoper in vergelijking met andere slotenmaker. Safe & Secured was binnen 30 min ter plaatse. Kortom goede service... Top!
29 Maart 2020 J***g

Lovely people, they helped me on a sunday, pretty late in the evening. Also cheap when it comes to this service! Definitly recommended!
26 Maart 2020 l***n

heb safe & Secured online gevonden. Snachts gebeld Marvin gaf vooraf de prijs en was binnen een half uur aanwezig. goeie service, professioneel en zeer vriendelijk.. dikke 5*
27 Feb 2020 I***s

Ik ben zeeeer tevreden geholpen toen ik in erge nood zat, goudeerlijke hulp en geen uitbuiterij, ik heb een eerlijke prijs voor het verichten vd de werkzaamheden doorberekend gekregen... Een absolute aanrader.
Av daarvoor heb ik op de website ongelukkig een sleutelmaker 300€betaalt voor niks, van tevoren geen prijsopgave gevraagd en na het plaatsen vh slot een faktuur van meer dan €800 onder mn neus gedrukt kreeg, heb wel €300 betaalt om niet vermoord te worden door 3marokanen..was ze gelukkig te slim af door te doen alsof ik een vriend belde geld te brengen maar die vriend was de politie. .. Heb mijn leven aan hen te danken.. Omdat ik niet€800 kon betalen heeft de oplichter het slot weer eruitgehaald, heb hele nacht met opendeur de wacht gehouden De volgende dag 6.30uur Safe & secure gebeld ben Fantastisch geholpen als hier boven vermeld.
17 Jan 2020 K***.

Great quality work, quick, and professional!
9 Jan 2020 B***n

Marvin from "Safe & Secured" assisted me last night with an issue I had with the lock in my front door.  Marvin responded immediately to my request for assistance. Marvin was professional, efficient and courteous.  He explained everything as he was fixing the problem and, as the problem turned out to be bigger than initially expected, Marvin discussed the related costs with me before he proceeded with the job. Overall, I am very satisfied with the customer service provided by Marvin.
14 Dec 2019 A***r

An honest service! There are many scammers out there, but Safe&Secure’s prices are explained on the website and I got charged exactly the price that was quoted to me. The locksmith came at the time he said he would, and was polite and courteous. I would use their services again and recommend them to my friends.
2 Dec 2019 B***n

Topbedrijf.
Probleem uitgelegd, met een uur stond hij bij ons op de stoep en konden we binnen no-time ons huis weer in.

Super aardige, professionele meneer
Hij heeft ons echt gered vanavond 🙏🏻
Zeker een aanrader! 👍🏻
2 Dec 2019 H***6

2 nieuwe sloten. Keurig en snel afgewerkt voor een hele goede prijs.
Echt een aanrader.
28 Nov 2019 J***h

What a great experience! Marvin arrived promptly and he was so professional and efficient. 5 stars! I would give 10 if I could.
28 Nov 2019 I***g

Geweldig. Zoals afgesproken zijn woord nagekomen en voor een mooie prijs de deur geopend.
SUPER BLIJ MEE!
27 Nov 2019 P***n

Marvin heeft ons zeer goed geholpen! Aardige kerel die goed meedenkt en zelfs een keer kosteloos is teruggekomen om met een zelfbedachte oplossing onze deur te repareren.
27 Nov 2019 m***a

Vakkundig , zorgvuldig en vriendelijk.
26 Nov 2019 L***a

Marvin was fantastic: very attentive and precise in his work! Next time I will need assistance, I will definitely be using his services.
24 Nov 2019 I***n

Superservice, snel, kundig en bovendien heel klantvriendelijk. Aanrader!
20 Nov 2019 W***K

Professional, fast, friendly service and a job done well! Would definitely hire again.
20 Nov 2019 c***i

Een slotenmaker die zijn afspraken nakomt en zeer professioneel te werk gaat!
20 Nov 2019 M***r

Great service - extremely efficient, quick, professional and friendly. Highly recommended!
19 Nov 2019 J***n

Wat een topbedrijf, gevonden via internet en kon met hem appen hoe laat hij op locatie zou zijn. Toen hij er op de afgesproken tijd was is hij gelijk aan het werk gegaan en voor ik het wist kon ik met een nieuw slot weer veilig mijn huis in.

Echt een aanrader!
11 Nov 2019 e***s

Marvin heeft alle sloten in ons nieuwe huis vervangen en we zijn zeer tevreden! Hij is betrouwbaar, flexibel qua werktijden en denkt in mogelijkheden. Kortom een zeer aangename man. Als je 2 linkerhanden hebt en nieuwe sloten nodig hebt, dan kan ik Marvin ten zeerste aanbevelen
31 Okt 2019 R***f

Snelle service en buitengewoon betrouwbaar bedrijf.
De klus is uitgevoerd voor het afgesproken bedrag!
Er zitten veel cowboys onder de bedrijven op internet, maar dit bedrijf kan ik iedereen aanraden!
26 Okt 2019 g***i

Super snelle service, vriendelijke man, maar het belangrijkste is dat het iemand is die geen misbruik maakte van mijn situatie. Toen hij ter plaatsen kwam en mij heeft geholpen, koos hij de goedkoopste en snelste optie en kwamen er geen extra kosten bij!!
Erg dankbaar.
26 Okt 2019 M***y

Super werk geleverd! Zelfs in de situatie waarin we ons bevonden wist marvin met een creatieve oplossing de deur te openen voor de afgesproken prijs. Mijn eerste ervaring met een slotenmaker is zeer positief.
22 Okt 2019 J***g

Flexibel, snel en betrouwbaar. Bij problemen met sloten zou ik Marvin echt aanraden. Hij heeft ons erg goed geholpen en bleef achteraf bereikbaar voor vervolgvragen.
20 Okt 2019 V***i

Marvin helped us with a broken window. He works fast, good, he's honest and really professional.
3 Okt 2019 J***n

Marvin is betrouwbaar en kwam ons redden uit de situatie die een andere malafide slotenmaker had veroorzaakt. Hij gaf ons vrijblijvend advies en hielp ons met de voordeur die we met de sleutel per ongeluk hadden dichtgetrokken. Hij was supersnel ter plekke en had binnen no time met een pasje de deur zonder schade open ipv onnodig deur open breken. Hij was vriendelijk en hield zich aan de vooraf afgesproken prijs, die ook nog eens redelijk en vele malen minder was dan de ander. Ik kan hem echt iedereen aanraden! Dankjewel Marvin, je doet geweldig werk en zal iedereen over je vertellen.
30 Sept 2019 Y***a

Het personeel is erg professioneel en komt snel op locatie.
30 Sept 2019 D***o

Top service, redelijke kosten.
28 Sept 2019 M***h

Zelfde dag geholpen. Netjes op tijd en professioneel te werk gegaan. Prijs van te voren afgesproken en daar niet van afgeweken! Heel erg blij met het resultaat.
27 Sept 2019 K***t

Great experience.  Marvin was quick and professional in helping us fix our bathroom lock. Definitely recommend!!
26 Sept 2019 A***a

Marvin is an exceptional professional. Very reliable and accurate. Has fixed all the issues I had around my house very fast and did not waste a single minute of time. The quality of the result is great and I will definitely stay in contact with him for future jobs. Highly recommend!
24 Sept 2019 C***n

Super goed werk geleverd voor een mooie prijs!
Zeker een aanrader.
23 Sept 2019 S***n

Great work and quick. Very Happy with Marvin’s job
23 Sept 2019 J***h

Marvin operates a good and professional business with Safe & Secured!  Arrived quickly, very friendly, and sucedded in getting our door open again. Highly recommend Safe & Secured!
23 Sept 2019 H***e

Very Happy with Marvin. He was professional, helpful and flexible.
23 Sept 2019 s***o

Amazing service! Professional and super friendly. And most importantly: truthful to what he agrees beforehand.
Totally recomend.
23 Sept 2019 M***i

Snelle en fijne service in de regio Amsterdam!
22 Sept 2019 H***n

Marvin did a brilliant job at very short notice. He went above and beyond what was originally asked and did the work very efficiently.
22 Sept 2019 H***t

Erg tevreden over Marvin die ons midden in de nacht uit de brand hielp bij een verloren sleutel. Snel ter plaatste en snel een slot kunnen vervangen. Vriendelijk en professioneel! Bovendien niet de hoofdprijs vragend. Top!!
21 Sept 2019 K***q

Erg tevreden. Ik heb meerdere slotenmakers benaderd waarbij ik nooit reactie kreeg. Marvin is erg snel, vriendelijk en professioneel. Zeker een aanrader!
20 Sept 2019 R***s

Stop met zoeken en bel Marvin!!!!
Marvin is betrouwbaar, heel vriendelijk en netjes en super professioneel en bekwaam. Na een mindere ervaring heeft hij al het opgebouwde wantrouwen tegen slotenmakers bij mij in een keer weg genomen. Wat een aardige en behulpzame kerel, je merkt aan alles dat je bij hem aan het goede adres bent. Hij gaf ons eerst vrijblijvend advies en heeft ons daarna snel en kundig geholpen. Vooraf was duidelijk wat het ging kosten en hij zonder schade en voor een achtste van het bedrag van zijn ‘collega’ elders de klus snel gefixt.
Ik hoop hem niet meer nodig te hebben, maar als het toch het geval is dan weet ik wie ik moet bellen!
19 Sept 2019 P***.

Vriendelijke snelle service!
19 Sept 2019 O***M

Mijn deur was dichtgevallen, Marvin had deze gelukkig zo weer open en geheel zonder schade! Bedankt!!
18 Sept 2019 S***s

Super snel ter plaatsen en volgens het afgesproken bedrag heeft hij mijn slot zonder schade en bijkomende kosten open gekregen!
Na een paar andere slotenmakers gebeld te hebben, die mij vertelde dat mijn hele slot vervangen moest worden en super hoge kosten berekende, was dit echt een opluchting. Bedankt!