Van der Hoek Installatiebedrijf

Keukenmonteur, Installatiebedrijf, Badkamer specialist, Loodgieter, Dakspecialist, Aannemer in Zoetermeer, Zuid-Holland

25 Recensies
Recensies zijn gedeeltelijk afkomstig uit open bronnen
30 Sept 2020 H***n

Zeer goede ervaring. Hele nette mensen en liefde voor het vak!
22 Mei 2020 G***g

Victor komt al zo'n 3/4 jaar bij ons klussen doen. Hij heeft het voorwerk van de keuken gedaan, tegels laten zetten, muren laten stuken en onlangs het dak van onze schuur vervangen.

Wij zijn heel erg tevreden met Victor zijn werk en zullen voor elke klus zijn bedrijf inschakelen. Victor zorgt ervoor dat de klus netjes wordt gedaan en lost ook nog eens problemen op die ik zelf niet eens was tegengekomen.

Al met al een top vakman!

Guido en Evelien
6 Mei 2020 K***e

Ik ben niet van de reviews maar dit was te goed om niet te vermelden. Lekkage bij aansluiting op standpijp op lastige plek achter de keuken. Victor gebeld, volgende dag supernetjes en zeer vakkundig opgelost. Deze man kan ik iedereen aanbevelen. Victor bedankt. Marco
6 Maart 2020 R***k

Geweldige ervaring met Victor gehad!! Top werk geleverd en een absolute aanrader.
16 Feb 2020 R***s

Hoge kwaliteit en eerlijk !
23 Dec 2019 m***n

Zeer prettige ervaring, goede communicatie en meedenkend. Je merkt direct dat je te maken heb met een passievolle vakman in kennis en uitvoering!
5 Dec 2019 A***a

Werkt zeer vakkundig en erg netjes!

Een echte aanrader!
8 Nov 2019 E***f

Nadat een vorig bedrijf de CV ketel had vervangen voor een HR ketel was er één en al ellende. de woning was niet meer warm te krijgen. na meerdere garantie bezoeken van het bedrijf was het probleem nog steeds niet opgelost!

Hierna hebben we van der Hoek Installatiebedrijf ingeschakeld.

Hadden wij dat meteen maar gedaan !
Victor kwam tot de conclusie dat de CV Installatie waterzijdig ingegeregeld moest worden.

Nadat dit uitgevoerd was is mijn verbruik direct omlaag gegaan en kregen wij de woning goed warm !

Bedankt Victor !
7 Nov 2019 E***e

Zeer prettige samenwerking.
Reageerde vlot en duidelijk.

Het probleem was in 1 keer opgelost, wat 2 voorgangers niet helaas niet lukte.

Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen!
30 Okt 2019 L***n

Geweldig bedrijf. Kwaliteit voor een eerlijke prijs! Bedankt victor!
29 Okt 2019 H***p

Snelle afspraak en afhandeling van het probleem. Kennis van zaken en een zeer vriendelijke benadering. Goede adviezen en een oplossing voor de afvoerproblemen tot grote tevredenheid. Kortom is Van der Hoek Installatiebedrijf aan te raden voor al uw loodgieterswerk.
11 Okt 2019 S***z

Victor is een hele aardige gozer met verstand van zaken. Stuurde keurig een berichtje dat zijn vorige afspraak uitliep en stuurde weer een berichtje toen hij daar vertrok. Werkt heel netjes en geniet van zijn werk.
9 Okt 2019 B***e

Echte professionals! Van der Hoek Installatiebedrijf heeft voor ons meerdere klussen bij ons gedaan, waaronder onze gehele riolering vervangen. Dit was een lastige klus onder tijdsdruk. Victor kwam met vernuftige ideeën om het gewenste resultaat te bereiken en is net zo lang doorgegaan tot het op tijd af was, zodat onze renovatie 0 vertraging opliep. De communicatie ervaar ik ook als helder en prettig. Ik huur niemand anders meer in.
4 Okt 2019 J***e

Heeft vandaag bij ons 2 ontluchtingspijpen vervangen en lek in de dakgoot gerepareerd. Vakwerk voor een zeer redelijke prijs.
Had zelfs een stofzuiger bij zich om alles netjes achter te laten. Onze zolder is nu schoner dan voor de reparaties.
Als ik weer een loodgieter nodig heb, kies ik zeker deze.
28 Sept 2019 A***n

Super vakman, weet waar hij mee bezig is en dat zie je ook aan het werk wat hij aflevert!
Bovendien een prettig persoon en ook niet onbelangrijk, hij denkt ook met je mee.
Dus zeker aan te bevelen en voor mij nooit meer een ander.
André
27 Sept 2019 W***r

Victor is zeer vakbekwaam, had hem echt eerder moeten inschakelen voor mijn lekkage.  Vriendelijk en meedenkend ook.
21 Sept 2019 M***r

Victor heeft al meerdere keren diverse klussen, grote uitvoeringen en handelingen voor ons verricht waar wij uitermate en zeer tevredenheid over zijn.
De nazorg is perfect geregeld. Reageert snel en netjes op je berichtje. Communiceert helder en duidelijk. Over het kostenplaatje niets te klagen. Wij zijn enorm tevreden, waardoor we hem voor meerdere klussen zulllen vragen.
Victor, Chapeau!
Bedankt. Grt. Marion en Gale
27 Aug 2019 R***g

Je vraagt een loodgieter en je krijgt een Allround Vakman! Werkt secuur en neemt de tijd om prima vakwerk af te leveren. Voor de volgende klus nemen we zeker weer contact op met Victor.
22 Aug 2019 M***x

Victor heeft inmiddels 3x een klus voor ons gedaan.
De eerste keer was hij na een rondje bellen de eerste loodgieter die op vrijdagmiddag tijd wilde maken om naar een lekkage te komen kijken.
Bij elke klus denkt hij mee en geeft hij advies waar we wat aan hebben. Hij is vriendelijk, stipt en werkt netjes.
We zullen hem zeker nog vaker bellen als we een klus hebben!
6 Nov 2018 P***k

Problemen gehad met de afvoer (verstopping). Van der Hoek kon de dag nadat ik belde meteen langskomen. Vriendelijke kerel met verstand van zaken en een leuke babbel. Denkt mee met de klant en heeft het probleem snel opgelost. Ik ben erg tevreden en kan alles in mijn keuken weer prima gebruiken. Aanrader!
30 Okt 2018 M***P

Victor van der Hoek en z'n team hebben een prachtige badkamer, toilet en nieuwe zinken dak voor mij gerealiseerd! Van tevoren een duidelijke offerte met prijsopgave gekregen. Lastige klusjes gaat Victor niet uit de weg. Hij denkt goed mee als het even anders is dan verwacht. Verder werkt hij snel en netjes. Geen omkijken naar! Tot een volgende klus!
9 Okt 2018 R***e

Topper
7 Sept 2018 M***d

Zeer vakkundig en netjes gewerkt. helemaal tevreden met mijn nieuwe radiator. ik kan iedereen dit bedrijf aanraden.
6 Sept 2018 M***n

Na een hoop gedoe en ellende met een lekkage en het opsporen ervan kennis gemaakt met van der Hoek Installatiebedrijf.
Hadden we dat gelijk maar gedaan!
Deze specialist beschikt namelijk over de juiste kennis en apparatuur om dit probleem zonder sloopwerk op te sporen.
Hij wist binnen een uur precies wat er aan de hand was!
Zodoende konden wij heel gericht verder met de reparatie.
Wat ons betreft een 10 voor zijn manier van werken
22 Aug 2018 J***b

Wij adviseren voor welk probleem ook, van der Hoek installaties. Onze lekkage werd snel en vakkundig opgelost. Victor is vakkundig,werkt erg netjes en het is plezierig om hem in huis te hebben.