Schilderwerken R.J. van Keulen

Painter in Kampen, Overijssel

42 Reviews
Reviews are partially taken from open sources
14 Oct 2020 M***r

Van Keulen schilders hebben bij ons het buitenschilderwerk gedaan werken vlot en netjes
19 Sep 2020 A***l

Voorgevel geheel laten schilderen en de erker weer fris wit gesaust.
Het geheel ziet er weer top uit en we zijn erg blij met het eindresultaat.
Robert en crew erg bedankt voor het mooie werk!
25 Jul 2020 K***e

Een professioneel bedrijf dat zeer goede kwaliteit schilderwerk aflevert.
Vriendelijk personeel dat behulpzaam is en tevens alles weer in de originele staat terugzet.
Fijn om mee samen te werken.
10 Jul 2020 E***n

Schildersbedrijf Robert van Keulen heeft na een eerdere goede ervaring van anderhalf jaar geleden, toen zij binnen in ons huis alle muren en plafonds een frisse verbeurt gegeven, ook het buitenwerk een nieuwe verflaag gegeven.
Alles is heel professioneel uitgevoerd.
Wij zijn heel tevreden en bevelen schildersbedrijf van Keulen uit Kampen van harte aan voor al uw binnen en buiten schilderwerk.
Familie Veenhuyzen uit Dronten
11 Jun 2020 B***a

Het buitenschilderwerk van onze woning grondig aangepakt. Het resultaat is fantastisch. Vakmanschap!
13 May 2020 D***t

Wij zijn erg tevreden over dit bedrijf, komen afspraken na. En geven goed advies, denken met de klant mee. En een leuk Team, echte Toppers! 👍
13 May 2020 J***n

Vakmannen die top resultaat leveren! Voor goed schilderwerk en goed meedenkend werk, een echte aanrader! Dank jullie wel toppers!
24 Apr 2020 G***d

De hele benedenverdieping en buiten rondom huis weer netjes in de verf. We kunnen er weer even tegen.
16 Apr 2020 M***d

Professionele schilders met kennis van zaken. Prettig in het afstemmen van de werkzaamheden en top kwaliteit van oplevering.
16 Mar 2020 R***l

Alles ziet er weer keurig uit ..zeer tevreden met het eindresultaat
15 Mar 2020 P***h

Wij zijn onwijs blij met het eindresultaat van alle vertrekken in het huis en krijgen hier ook van buitenstaanders zeer veel complimenten over! Petje af voor het geleverde werk en alle inzet, en de schilders zelf, ook een feestje om die over de vloer te hebben 👍
19 Feb 2020 M***r

Geweldig vakwerk geleverd van start bouw tot oplevering. Vrijstaande woning nieuwbouw stationskwartier te Kampen.
16 Feb 2020 R***s

Na vorig jaar het hele huis van buiten laten schilderen door van Keulen was het nu geen moeilijke keus om ook de hal, vide en overloop door deze vakman te laten doen. Kwaliteit is top, vakmanschap is meesterschap en komt alle afspraken stipt na . Ik kan dit bedrijf echt aanbevelen. Een heel erg tevreden klant aan de Koraal in Kampen.
15 Dec 2019 T***e

Wij zijn heel blij met het strakke schilderwerk in onze nieuwbouwwoning. Robert en zijn team hebben echte kwaliteit  geleverd.
10 Dec 2019 F***n

Van Keulen werkt snel, is vakkundig, gebruikt hoge kwaliteit materialen en levert kwaliteit. Heeft ons huis volledig gescand, gesausd en afgewerkt. Blij mee!
27 Nov 2019 P***m

Nette schilder, denkt goed mee mbt kleurkeuze en van Keulen is flexibel. Na gereedkomen wordt schilderwerk netjes nagelopen en naar wens afgeleverd.
26 Nov 2019 N***r

Ons volledige nieuwbouwhuis laten voorzien van scan en afneembare saus door Van Keulen Schilders. We zijn erg tevreden over het eindresultaat. Robert en zijn collega's komen afspraken na en gaan erg vakkundig te werk.
24 Nov 2019 r***e

Van Keulen schilderwerken heeft bij ons zowel binnen als buiten keurig schilder, saus en spuitwerk afgeleverd. Mocht het in de toekomst weer nodig zijn zullen we zonder twijfel een beroep doen op Robert en zijn team!
23 Nov 2019 X***s

R.J. van Keulen schilderwerk is een goed en betrouwbaar schildersbedrijf. Robert en zijn collega’s leveren een mooi en strak eindproduct op waar wij niet anders dan zeer tevreden over kunnen zijn. Daarnaast geeft Robert goed advies en denkt hij met je mee. Een tevreden klant staat bij Robert voorop… en dat merk je aan alles!
23 Nov 2019 J***n

De volgende klus zal ik zeker door schilderbedrijf R.J. van Keulen laten uitvoeren.
19 Nov 2019 B***r

Als je alleen een 'goedkope' schilder wil, zoek dan verder, wil je schilderwerk van uitstekende kwaliteit tegen een redelijke prijs, dan kan ik Robert aanbevelen. Prima  buitenschilderwerk, alles goed verzorgd en netjes achtergelaten.
18 Nov 2019 J***k

Ja, ze bestaan nog in de “bouw-wereld”. Mensen bij wie een afspraak een afspraak is. En dan ook nog keurig werk leveren. Kortom: Schilderwerken van Keulen is een aanrader.
16 Nov 2019 O***g

Zeer tevreden met het resultaat. Snel en goede service. Afgewerkt tot aan het gaatje. Top mannen!
15 Nov 2019 B***f

Uitstekend werk geleverd bij ons nieuwe pand, vakmensen met oog voor detail. Voor ons ook belangrijk, dat ze goed rekening kunnen houden met hun omgeving en onze cliënten.

Stichting Ela
12 Nov 2019 R***n

Van Keulen Schilderwerken heeft ons hele huis gescand en gesaust.
Super straks en netjes eindresultaat.
Ook hebben wij een eerlijk en goed kleuradvies gekregen. Bedankt toppers
6 Nov 2019 M***o

Robert en zijn team hebben ons monumentale pand in de binnenstad binnen de afgesproken termijn van boven naar beneden aangepakt. Alle wanden en plafonds gesaust en al het houtwerk voorzien van een mooie nieuwe laklaag. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en ook over het complete ontzorgen. Wij raden van Keulen en zijn team dan ook van harte aan.
30 Oct 2019 J***n

Van ‘t Veen kappers is weer netjes in de verf! De mannen hebben goed met ons meegedacht, ze werken netjes en schoon. Van Keulen is een schildersbedrijf waar kwaliteit voorop staat!
26 Oct 2019 X***w

Vakman, fijne mensen en leveren een prachtig stuk schilderwerk af!
23 Oct 2019 J***d

Kwaliteit schilder.
Werkt erg netjes, overal stucloper zodat de stoep niet vies word.
Nette, vriendelijke werkers, schilderwerk ziet er strak uit!
2 jaar geleden binnen geschilderd, nu alles buitenom geschilderd.
Ze hebben ook goed advies gegeven over kleur.
Kortom, erg goede ervaring mee, voor binnenschilderwerk, en buitenschilderwerk.
Judith vd Weerd
22 Oct 2019 D***k

Als je opzoek bent naar een vakkundige, nette en vriendelijke schilder, stop dan verder met zoeken! Schilderwerken van Keulen is dan DE schilder. Wij hebben ons hele huis laten schilderen van buiten. In goed en duidelijk overleg de mogelijkheden bekeken. Tip voor een andere kleur is super geworden. Zij kijken verder dan alleen schilderen. Een aanrader dus. Bedankt!!
22 Oct 2019 W***n

Prima schilderwerk , prettige medewerkers.
Goede communicatie. Alles conform afspraak.
17 Oct 2019 B***e

De firma van Keulen heeft naar volle tevredenheid onze wensen tot uiting gebracht in kleuradvies en de uitvoering daarvan op de wanden.
Er is ook zeer netjes gewerkt! Super tevreden
Over Robert en zijn jongens.
11 Oct 2019 J***e

Deze ervaren en hardwerkende schilders, hebben ons huis helemaal in een nieuw jasje gestoken. Super blij mee! Bedankt Robert, en de rest van de schilders.
1 Oct 2019 L***k

Fijne betrouwbare schilder. Hele voorgevel geschilderd en herstel werkzaamheden ivm houtrot. Met een mooi resultaat!
1 Oct 2019 A***t

De voorkant van ons huis is geschilderd door Van Keulen Schilderwerken. Ze hebben puik werk afgeleverd:
- heldere afspraken die nagekomen werden
- goede prijs/kwaliteit verhouding
- het schuren, plamuren, enz. werd uiterst netjes uitgevoerd.

Het is uitgevoerd door mensen die hun vak verstaan en van hun vak houden.

Maw:
PUIK WERK DOOR VAN KEULEN SCHILDERWERK
-
25 Sep 2019 J***r

Wij zijn super tevreden!!! Wat een mooi werk is er geleverd. Super strak en netjes gewerkt. Ons hele huis is gedaan. Glasvlies (wat er heel netjes op zit) en alles gesausd. Mooie matte kleuren. De kozijnen en deuren zijn gespoten. De volgende keer kloppen we zeker weer aan bij van Keulen ( maar voorlopig even niet😉) We gaan nu eerst genieten van onze mooie woning!
Bedankt Robert, Eddy en anderen
25 Sep 2019 G***k

Robert en zijn collega's hebben keurig werk geleverd. Echte vakmensen. Alles zit weer superstrak in de verf.
24 Sep 2019 R***H

Van Keulen Schilderwerken werkt netjes en conform afspraak. Ik had wat extra werk, wat moeiteloos ook werd uitgevoerd.
23 Sep 2019 M***n

Betrouwbaar, netjes, goed eindresultaat

Waar vind je ze nog. Bedrijven die naar je luisteren, eerlijk zijn over de mogelijkheden en afspraken nakomen. Tijdens het werk de boel netjes houden en ook nog eens alles naar tevredenheid afleveren.
Van Keulen, hartelijk bedankt!! We gaan er van genieten.
19 Sep 2019 D***s

Keurig en kwalitatief werk afgeleverd binnens huis. Super strak resultaat met saus, spuit en lakwerk. De jongens laten ook de boel netjes en schoon achter na werkzaamheden. Erg blij mee!
15 Sep 2019 S***r

Betrouwbaar Schildersbedrijf. Kwaliteit voor een goede prijs.
12 Sep 2017 J***p

Top bedrijf dit, ze leveren niet alleen strak vakkundig werk maar ze ruimen ook nog eens de boel achter hun .. op. Ze hadden zelfs de koffiekopjes in de vaatwasser gezet.. Ik kan de schoonmaakster wel afzeggen deze week ;) EVEN ZONDER DOLLEN.. Top werk mannen bedankt tot zo ver.