Spuiterij Color Masters - voor o.a. Keukens, meubels, radiatoren en binnendeuren

Painter in Nederweert, Limburg

31 Reviews
Reviews are partially taken from open sources
21 Oct 2020 M***n

Klus geplaatst op werkspot waarna Color Masters contact opnam. Gezien de vele positieve recensies hadden we meteen al vertrouwen in het vakmanschap van Bram en Gert-Jan. Onze eetkamertafel, 5 jaar oud en samen met kasten en dressoir gekocht bij Goossens meubelen in Roermond, was dusdanig ontsierd door vlekken en krassen (de meubels zijn van gestoomd eiken). Nadat we advies hadden ingewonnen bij Goossens om de tafel te herstellen adviseerde zij om een deskundig bedrijf in te schakelen en wat deskundigheid betreft, waren we bij Color Masters op het goede adres. Wat een vakmanschap hebben die jongens. De tafel werd volgens afspraak op de afgesproken tijd opgehaald. Om de exacte kleur te evenaren namen ze ook een deurtje van het dressoir mee. Precies een week later kwam de tafel, keurig ingepakt en beschermd, we wonen 7 etages hoog met in feite een te krappe lift voor zo’n grote tafel, terug.
Het resultaat is een nagenoeg nieuwe tafel! Wat is die prachtig geworden!! Ben er zoooooo blij mee. Het tafelblad is deskundig in orde gemaakt volgens de van te voren uitgebrachte offerte. Wat een vakmannen zijn die twee jongens!!!!!
28 Sep 2020 P***n

Heel erg prettige en meedenkende mensen waarbij communicatie vlot en professioneel verliep. Ze hebben zelfs meegedacht in het vervoeren van mijn nieuw gespoten radiator. Ook na de levering meegedacht in het oplossen van wat oneffenheden in het spuitwerk waarbij ze dit netjes hebben opgelost. Zeker een aanrader!
23 Sep 2020 R***s

Colormasters heeft mijn keuken een heuse update gegeven. Van een lelijke crème witte keuken naar een hippe mat zwarte. Hij lijkt weer als nieuw! Super tevreden met de service, de mannen hebben goed werk geleverd.
12 Sep 2020 H***n

Alles volgens afspraak en prijsopgave. Tijdens het proces 2x telefonisch op de hoogte gebracht over de vorderingen, hier kunnen nog velen een voorbeeld aan nemen.
11 Sep 2020 V***.

De mannen van color masters leveren echt een super service. Ze hebben onze radiatoren gehaald en gebracht. Het spuitresultaat is echter super geworden. De puntjes op de i van onze verbouwing!
28 Aug 2020 R***n

Jonge enthousiaste vakmensen die naast goed werk leveren ook proactief meedenken.
27 Aug 2020 w***k

Perfect werk geleverd, panelen keukenkastjes opnieuw gespoten, prachtig resultaat,  prijs en kwaliteit zeer goed, zeker aan te bevelen. Ook denken ze mee en geven evt advies. Toppers!
25 Aug 2020 P***x

Wij hebben onze oude handdoekradiator, zwart laten spuiten. De radiator ziet er weer uit als nieuw. Wij zijn er heel blij mee! Bedankt!
24 Aug 2020 C***n

We hebben 9 radiatoren en 9 binnendeuren laten spuiten. Ze waren meer dan 50 jaar oud (het verfwerk ook), en ze zien er nu weer uit als nieuw!
Het spuitwerk ziet er strak uit en alles is volgens afspraak geleverd. Keurig thuis opgehaald en weer afgeleverd.
Zeer aan te bevelen!
23 Aug 2020 O***l

Prima werk geleverd. Goede en duidelijke communicatie. Komen afspraken na en leveren goede service.
22 Aug 2020 C***s

Mooi en strak spuitwerk👌Top service!
18 Aug 2020 M***n

8 deuren laten spuiten ,vakwerk,komt afspraken na ,zeer vriendelijke mannen,zeer aan te bevelen
30 Jul 2020 L***s

Zeer professioneel en top kwaliteit! Ben super tevreden en heel goed geholpen. Dank voor jullie flexibiliteit en service. Ga zo door!
22 Jul 2020 B***y

Radiator prachtig gespoten weer als nieuw.
20 Jul 2020 F***n

Keuken  Vooraf en daarna
22 Jun 2020 M***0

Ik heb mijn stalen tafelpoten zwart laten spuiten en ik ben zeer tevreden over de communicatie en de geleverde kwaliteit ik raad dit bedrijf zeer zeker aan.
21 Jun 2020 s***n

Vanaf het eerste moment tot aan de aflevering prima contact gehad en goede service geleverd. Color Master levert kwaliteit en houdt zich aan afspraken!
14 Jun 2020 W***r

Werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd, kwaliteit zeer goed, en zijn
zeer tevreden over het resultaat.
Prijs en kwaliteit volgens afspraak, is zeer naar tevredenheid uitgevoerd.
28 May 2020 A***i

De heren zijn een dag vrijblijvend langsgeweest om advies te geven over het spuiten van onze keuken. Erg vriendelijk en professioneel.
Ze zijn zeer flexibel en onze keuken kon al de week erna worden aangepakt. Ze hebben met veel nauwkeurigheid de onderdelen gedemonteerd en meegenomen.
Trouwens, heel leuk dat ze een voortgangsfoto stuurde!
Op de dag dat ze de vaste delen kwamen spuiten hebben ze de hele keuken netjes afgeplakt en achteraf ook weer netjes opgeruimd. Binnen een dag was onze keuken helemaal vernieuwd!!
Bram en Gert-Jan gaven zelf aan wat nog even opnieuw gedaan moest worden, daarvoor kwamen ze een andere dag terug. Wat voor mij een teken van professionaliteit is en erg servicegericht.

Je keuken laten spuiten is erg spannend maar al met al een zeer positieve ervaring dankzij Color Masters!!

Dank heren :D!
28 May 2020 L***s

Reviews schrijven is iets wat ik normaal nooit doe, maar sommige bedrijven verdienen het omdat ze gewoonweg doen wat ze beloven, beter dan je had durven hopen!

Het begint met eerlijke en leuke communicatie van de twee eigenaren Bram en Gert-Jan als ze het werk komen opnemen voor de offerte, waardoor je meteen voelt: dit zit goed. Een offerte wordt dan al iets minder belangrijk maar ook die viel ons alles mee.
Na het gunnen van de opdracht zijn de twee heren, inclusief nog een derde man die net zo spontaan is, precies op de beloofde dag en tijdstip aanwezig, . Alles netjes en goed afgeplakt, geschuurd, gespoten en keurig netjes opgeruimd. Onze kunstof kozijnen zien er uit alsof ze net nieuw uit de fabriek zijn komen rollen, zo blij mee😁😁!

Heren, nogmaals hartelijk dank voor jullie vakwerk, service en klantvriendelijkheid!!

Gr.

Luuk en Lisette
21 May 2020 M***s

Al verschillende radiatoren laten spuiten, altijd weer een goed resultaat. De radiatoren zien er als nieuw uit. Vriendelijk personeel die je alles uitleggen en laten zien. Zeer tevreden.
25 Mar 2020 E***n

Onze deuren konden wel een nieuwe frisse kleur gebruiken. Top service! Top resultaat!
24 Mar 2020 I***n

Colormasters heeft onze houten kast gespoten. Ze kwamen deze ophalen en na afloop weer brengen. Het is een totaal andere kast geworden en we zijn blij met het resultaat! Super afgewerkt. Dankjewel!
20 Feb 2020 C***n

Color Masters heeft een radiator voor een badkamer gespoten en een Stokke Tripp Trapp met beide een mooi resultaat!
Op de radiator zaten verschillende roestplekken en verf bladderde af. Color Masters heeft zeer vakkundig de verf van de radiator afgehaald om deze vervolgens zeer strak te spuiten in de kleur die wij graag wilden. Color Masters biedt alle kleuren aan die je je maar kan bedenken! Er zit dus voor ieder wat wils tussen.
De Stokke kochten we tweedehands en die kon ook wel een nieuwe laag verf gebruiken. Ook hier met een mooi resultaat en in de kleur die we graag wilden! Color Masters zoekt samen met de klant de juiste kleur verf en zorgt ervoor dat topwerk afgeleverd wordt.
8 Feb 2020 G***s

Afspraken zijn duidelijk en worden nagekomen, spuitwerk is perfect!! Alles wordt mooi afgeleverd met veel zorg voor het materiaal. De heren van Color Masters hebben hart voor de zaak, 'n echte aanrader!
6 Feb 2020 A***s

Nadat wij contact op hadden genomen met Bram en Gert-Jan voor het informeren naar de mogelijkheden betreffende het renoveren van onze keuken, was er meteen een leuk contact. Geen vraag is hun te veel en ze denken met je mee voor de best passende oplossing.

Van onze keuken liet de folie los. Nadat we elders geinformeerd hadden naar de kosten voor het plaatsen van nieuwe folie, hebben we dat idee laten varen. Bram en Gert-Jan hebben onze keuken gedemonteerd (kwamen precies op tijd volgens de afspraak en lieten zelfs even weten toen ze vanuit Nederweert aanreden), ontdaan van folie en opnieuw gespoten. Tijdens dit proces werden we zelfs d.m.v. foto's op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Precies een week later werd onze keuken weer terug gemonteerd en het lijkt wel een hele nieuwe keuken! Deze jongens hebben echt hart voor hun zaak en denken zeer zeker met je mee.

Dus mocht je nog twijfelen? Niet doen en neem gewoon contact met ze op!
Bram en Gert-Jan, nogmaals bedankt voor de goede service!
21 Dec 2019 T***s

Goed en netjes werk geleverd. De communicatie verliep fijn en persoonlijk en de prijs was ook erg aangenaam. Zeker een aanrader!
26 Nov 2019 M***n

Wij zijn heel blij met onze keukenbar! Zo mooi afgewerkt en de kleur is perfect!
22 Nov 2019 L***s

Onze buffetkast gespoten. Het resultaat is perfect! We zijn er erg blij mee.
16 Nov 2019 j***e

Zeer te vreden, goede service, nette prijs.alles volgens afspraak. Zeker aan te bevelen.
13 Nov 2019 F***s

Ik ben erg tevreden met de nieuwe kleur van mijn keuken! Goede service en een goede kwaliteit.